Rüyada burundan kemik çıktığını görmek

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, dertlerine derman arayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada burundan kemik çıktığını gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet eder.

Rüyada burun kemiği görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, işlerinin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada burunda kemik görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalet eder.

Rüyada burundan et çıktığını görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işarettir.

Rüyada çiğ kemikli et görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ eti kemiğinden ayırmak çok büyük bir rahata ereceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada çürük kemik görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments