Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, şöhret ve hayır getireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada burunda kemik görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kemiği görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemik kırılması görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kemiklerinin kırıldığını görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemikleri kırılmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine inanılır.

Rüyada birinin kemiklerinin kırıldığını görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments