Rüyada çiğ kemikli et görmek

Rüyada çiğ kemikli et görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kemikli et gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada çiğ kemikli et görmek ardından yeni bir işe gireceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret eder.

Rüyada çiğ eti kemiğinden ayırmak ettiği zararları telafi edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eti kemikten ayırmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine yorulur.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış kemikli et görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işaret eder.

Rüyada kemikli kuzu eti görmek işlerin yoluna gideceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eti kemiğinden ayırmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada et kemik görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments