Rüyada burunda kurt görmek

Rüyada burunda kurt görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, haksızlığa uğranacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada burunda kurt gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Rüyada burun kurdu görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Rüyada burun içinde kurt görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Rüyada burunda kurt görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada burun içinde yara görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun burunlu adam görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane burun görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalettir.

Rüyada delik burun görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments