Rüyada burun kurdu görmek

Rüyada burun kurdu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, eşi ile arasının açılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun kurdu gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada burunda kurt görmek kötü günler geçireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada burun kurdu görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada burun içinde kurt görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada burun kırılması görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun içinde yara görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işarettir.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada burun akıntısı görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun deliklerini görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments