Rüyada delik burun görmek

Rüyada delik burun görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada delik burun gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan fırsatlar elde edilebilir.

Rüyada burun deliklerini görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada burunda delik görmek işlerini tek başına yöneteceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Rüyada burun deliği görmek elde bulunan imkânların artacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada delik burun görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada burun kıllarını kesmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun çirkin görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada burun deldirmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına inanılır.

Rüyada burun kanadığını görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments