Rüyada şiş burun görmek

Rüyada şiş burun görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, keyfin kaçacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yardım edeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet eder.

Rüyada şiş burun gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada şişmiş burun görmek kazancın günden güne artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada burun şişmiş görmek rızkının bollaşacağına, memur ise terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiş burun görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada buruna estetik yaptırmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş burun pisliği görmek allah’ın inayetini kazanacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada burun damlası görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada yamuk burun görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada burun yalamak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments