Rüyada burun doktoru görmek

Rüyada burun doktoru görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun doktoru gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Rüyada burun doktoru görmek yeterli kimse haline geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada burundan akan kan görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada burunda sivilce sıkmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burundan öpülmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek büyük tartışmaların yapılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada burun içinde kurt görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kişinin yasa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Rüyada uzun burun kılı görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments