Rüyada burun kılı kestiğini görmek

Rüyada burun kılı kestiğini görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, iş yeri sahibi olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun kılı kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek adının ve şanının yürüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, büyük rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun kılları kesmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada burundan kıl koparmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun kılları görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada burun üstünde kıl görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments