Rüyada burun kılının uzadığını görmek

Rüyada burun kılının uzadığını görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, borca batacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Rüyada burun kılının uzadığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya sosyalleşerek, sizin için önemli bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada burun uzadığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kıl uzadığını görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllarının uzadığını görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılların uzadığını görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments