Rüyada buruna su çekmek

Rüyada buruna su çekmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada buruna su çekmek gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada buruna su çekmek daha iyi yerlere geleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada burundan ip çekmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burunda kıl çekmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada burun kılı çekmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Rüyada denizden kovayla su çekmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda su çekmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden su çekmek eşiyle bahtiyar olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments