Rüyada burun çirkin görmek

Rüyada burun çirkin görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, bunu şeref sayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada burun çirkin gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Rüyada çirkin burun görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada burun çirkin görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yeni bir araba satın alınacağına inanılır.

Rüyada birini çirkinleşmiş görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin ayak görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işarettir.

Rüyada saçlarını çirkin görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, beklentilerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin adamlar görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments