Rüyada saçlarını çirkin görmek

Rüyada saçlarını çirkin görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada saçlarını çirkin gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Rüyada çirkin saç görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını çirkin görmek başarılarının artacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını çirkin görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi çirkin görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek huzur içinde yaşayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin köpek görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments