Rüyada burnunu eğri görmek

Rüyada burnunu eğri görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada burnunu eğri gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunu eğri görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Rüyada eğri anahtar görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, daha fazla mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eğri bina görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada diş eğriliği görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Rüyada eğri bıçak görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, rütbesinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada eğri iğne görmek başarılarının katlanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada eğri kılıç görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments