Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada burnunun eğri olduğunu gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu eğri görmek bol nimete kavuşacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eğri bıçak görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada eğri kılıç görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada eğri duvar görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eğri bacak görmek çok büyük ses getireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eğri iğne görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş eğriliği görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments