Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek tecrübe kazandıracağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunda kurumuş sümük gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak kazancının bol olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada burnundan sümük çekmek esenlik içinde olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments