Rüyada bulutların yandığını görmek

Rüyada bulutların yandığını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutların yandığını gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada bulutların yandığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutta insan yüzü görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bulutların üstünde olmak sorunların gittikçe artacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada yağmur bulutu görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bulutlar görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments