Rüyada bulutta insan yüzü görmek

Rüyada bulutta insan yüzü görmek sıkıntının günden güne artacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutta insan yüzü gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada bulutta insan yüzü görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, haram mal yiyip içeceğine işaret eder.

Rüyada bulutta yüz görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan şeklinde bulut görmek eşlerin boşanacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada suda yüzen insanlar görmek yokluk çekmeyeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine işarettir.

Rüyada havuzda yüzen insan görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada köpek yüzlü insan görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalettir.

Rüyada gölde yüzen insanlar görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada insan yüzlü at görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments