Rüyada yağmur bulutu görmek

Rüyada yağmur bulutu görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, şansının hep açık olacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, planların aksayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işarettir.

Rüyada yağmur bulutu gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Rüyada bulut ve yağmur görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yüklü bulut görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sağlıklı ve zinde olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek kuş gibi hafifleyeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada yağmur bulutu görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara bulutlar görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet eder.

Rüyada bulut tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments