Rüyada bulutları tutmak

Rüyada bulutları tutmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Rüyada bulutları tutmak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız her tür desteği vermeye hazır.Evden çalışmanız para biriktirmenizi ya da tasarruf yapmanızı, yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler bir yatırımınızla ilgili avantaj elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada bulutu tutmak önün açılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutları tutmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulut tutmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada buluttan at görmek çok günah işleyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üzerinde uçmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada bulutta yazı görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Rüyada ay ve bulut görmek üzüntülerini bölüşeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments