Rüyada un bulgur görmek

Rüyada un bulgur görmek başarı kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada un bulgur gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada un bulgur görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, dileklerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada un ve bulgur görmek muradınıza ereceğinize, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada bulgur ve un görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işaret eder.

Rüyada bulgur yoğurduğunu görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlanmış bulgur görmek el üstünde tutulacağına, de zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulgur kazanı görmek kalbini kıracağına, kendi çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada böcekli bulgur görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments