Rüyada kuşlara bulgur vermek

Rüyada kuşlara bulgur vermek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok kötü günler yaşayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşlara bulgur vermek gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada kuşlara bulgur vermek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bulgur görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı vermek hayatının bereketli ve verimli olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur ıslamak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada bulgur çorbası içmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet eder.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işarettir.

Rüyada un ve bulgur görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgurda kurt görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments