Rüyada bulanik suda balik tutmak

Rüyada bulanik suda balik tutmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bulanik suda balik tutmak gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Rüyada bulanik suda balik tutmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada bal tutmak saadetinin yükseleceğine, üzüntü yaşamaya işaret etmektedir.

Rüyada yunus balıgı tutmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada canli balik tutmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, işi ile gündeme geleceğine işaret eder.

Rüyada tatlı su balıgı tutmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suda balık tutmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, eşlerin boşanacağına yorulur.

Rüyada akan suda balık tutmak elindekini de bitireceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada temiz suda balık tutmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments