Rüyada akan suda balık tutmak

Rüyada akan suda balık tutmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, güven kaybına uğrayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada akan suda balık tutmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada akan suda balık görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işarettir.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı suda balık tutmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu suda balık tutmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda balık tutmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda canlı balık tutmak işlerinin hep yolunda gideceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada suda büyük balık tutmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments