Rüyada canli balik tutmak

Rüyada canli balik tutmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ömür boyu devam edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada canli balik tutmak gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Rüyada canli balik tutmak yediği ekmeğin verimli olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Rüyada yunus balıgı tutmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bulanik suda balik tutmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı su balıgı tutmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bal tutmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada canı sıkılmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölen balığı canlandırmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet eder.

Rüyada birini canı sıkkın görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments