Rüyada kirli suda balık tutmak

Rüyada kirli suda balık tutmak insanları kandıracağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Rüyada kirli suda balık tutmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda balık görmek neşesine kavuşacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına rivayet eder.

Rüyada akan suda balık tutmak iflas edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada suda elle balık tutmak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu suda balık tutmak bilmek istediklerini öğreneceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine delalet eder.

Rüyada suda balık tutmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda balık tutmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments