Rüyada berrak ve bulanık su görmek

Rüyada berrak ve bulanık su görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, mutluluğundan olacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak ve bulanık su gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Rüyada berrak ve bulanık su görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su ve balık görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil berrak su görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada berrak akan su görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada temiz berrak su içmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi berrak su görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments