Rüyada bulanık denizde boğulmak

Rüyada bulanık denizde boğulmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, herkesin yardımına koşacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada bulanık denizde boğulmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli veya sonuçta elde edeceklerinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada bulanık denizde boğulmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, önemli bir makama terfi alacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda boğulmak ters giden işlerin de düzeleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada denizi bulanık görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık denizde balık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments