Rüyada bulanık bir göl görmek

Rüyada bulanık bir göl görmek şaşkın olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık bir göl gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Rüyada bulanık gölde yüzmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık gölde balık görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada bulanık göle düşmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık göl görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına delalet eder.

Rüyada bulanık göle görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık bir göl görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bulanık sudan atlamak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kişinin yasa düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments