Rüyada bulanık göl görmek

Rüyada bulanık göl görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, geleceğine bakacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık göl gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Rüyada bulanık göle düşmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bulanık gölde yüzmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık bir göl görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada bulanık göl görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine işaret eder.

Rüyada bulanık göle görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık gölde balık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işarettir.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık çay içmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments