Rüyada buğdaya basmak

Rüyada buğdaya basmak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kolaylık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada buğdaya basmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada buğdaya basmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlara basmak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına işarettir.

Rüyada üstüne basmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada örümceğe basmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada betona basmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, eşiyle bahtiyar olacağına yorulur.

Rüyada yılanın başına basmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitap basmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarına basmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments