Rüyada buğday tarlasında gezmek

Rüyada buğday tarlasında gezmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisi paralayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Rüyada buğday tarlasında gezmek gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Rüyada buğday tarlasında gezmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada buğday görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada buğday tarla görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarlası biçmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments