Rüyada buğday ekildiğini görmek

Rüyada buğday ekildiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına inanılır.

Rüyada buğday ekildiğini gördüyseniz:

  • Bir türlü yerli yerine oturmayan gelişmeler iş hayatınızı veya yapmanız gereken işleri ilgilendiren konularda düşünce veya duygularınızın değişmesine neden olabilir.

Rüyada buğday ektiğini görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekilmiş buğday görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada buğday ekildiğini görmek terfi alacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç ektiğini görmek nazara geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ek işe girmek hainlik yapacağına, deşarj olacağına delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ek saç görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, amaçlardan sapmaya delalet eder.

Rüyada ekin ektiğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments