Rüyada ekilmiş buğday görmek

Rüyada ekilmiş buğday görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ekilmiş buğday gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Rüyada buğday ektiğini görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday ekildiğini görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kısmetinizin açılacağına işaret eder.

Rüyada ekilmiş buğday görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, yaşamının uzun olacağına delalettir.

Rüyada fasulye ektiğini görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada pirinç ektiğini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ekilmiş ıspanak görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekilmiş mısır görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments