Rüyada pirinç ektiğini görmek

Rüyada pirinç ektiğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine inanılır.

Rüyada pirinç ektiğini gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Rüyada pirinç ektiğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eğilmiş bilezik görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine inanılır.

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır ekildiğini görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işarettir.

Rüyada tarla ekildiğini görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada biber ektiğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, korkularının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğan ektiğini görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments