Rüyada bozuk para yağdığını görmek

Rüyada bozuk para yağdığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kolay yollardan kazanacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para yağdığını gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Rüyada bozuk para yağdığını görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para yağdığını görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, belki ölümler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten para yağdığını görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada bozuk para avuçlamak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Rüyada bir poşet bozuk para görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hak yolundan ayrılacağına delalettir.

Rüyada bozuk paraları toplamak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokaktan bozuk para toplamak onlarla arasının açılacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments