Rüyada bozuk para sesi duymak

Rüyada bozuk para sesi duymak sevinçli haberler geleceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para sesi duymak gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada bozuk para sesi duymak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada para sesi duymak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para istemek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, ömrünün de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yoldan bozuk para bulmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para taşımak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir poşet bozuk para görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para almak vermek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments