Rüyada bozuk para almak vermek

Rüyada bozuk para almak vermek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine inanılır.

Rüyada bozuk para almak vermek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada bozuk para almak ve vermek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cepte bozuk para görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para toplamak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada poşette bozuk para görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada toprakta bozuk para bulmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek çekilen hasretin biteceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada bozuk para sesi duymak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden bozuk para almak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments