Rüyada bozuk para biriktirmek

Rüyada bozuk para biriktirmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para biriktirmek gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Rüyada topraktan bozuk para çıkarmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantada bozuk para görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Rüyada bozuk para fırlatmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet eder.

Rüyada altın ve bozuk para görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisinden bozuk para almak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, ortak edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para almak vermek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada anneye bozuk para vermek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine inanılır.

Rüyada bozuk para dizmek büyük paralar kazanılacağına, işlerinin de rast gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments