Rüyada boyundan ısırılmak

Rüyada boyundan ısırılmak allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada boyundan ısırılmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada boyundan ısırılmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına rivayet eder.

Rüyada boyunu ölçmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyun kısaldığını görmek insanların alım gücünün azalacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyun sıkmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işarettir.

Rüyada boyun yalamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments