Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, giderlerin artış göstereceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Yeterli bilgi veya desteği yoksa size anlatılanlara inanmamanızda fayda var.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada boyun uzadığını görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet eder.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments