Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya rivayet eder.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalet eder.

Rüyada boyun kısaldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayatının adeta cennete döneceğine delalettir.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments