Rüyada boynuzlu fil görmek

Rüyada boynuzlu fil görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işlerinde aksama olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu fil gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada boynuzlu fil görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu kedi görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek boynuzlaması görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu sığır görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments