Rüyada boynuzlu kedi görmek

Rüyada boynuzlu kedi görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, maneviyatının çökeceğine delalet eder.

Rüyada boynuzlu kedi gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Rüyada boynuzlu kedi görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzu çıkmak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu yılan öldürmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments