Rüyada boğa boynuzu görmek

Rüyada boğa boynuzu görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada boğa boynuzu gördüyseniz:

  • Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada boğa boynuzu görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu boğa görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu kedi görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada boynuz takmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu domuz görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada boynuzlu keçi görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments