Rüyada tek boynuzlu boğa görmek

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek hastalıkların son bulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntıların azalacağına, eve kapanacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu boğa gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada boğa boynuzu görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu boğa görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada tek boynuzlu koyun görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu ata binmek yüzünde güller açacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu at görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments