Rüyada boynuzu görmek

Rüyada boynuzu görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzu gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada boynuz kırmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada kafa boynuz görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu deve görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek boynuzu görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada hayvan boynuzu görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu camış görmek para ve zaman ayıracağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada boynuzlu inek görmek üzerinde kafa yoracağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada büyük boynuz görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments