Rüyada boynuz görmek

Rüyada boynuz görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada boynuz gördüyseniz:

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek büyük kazançlar getireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu camış görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, yokluk çekeceğine yorulur.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu sığır görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada kendini boynuzlu görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, keder yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük boynuz görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatını ailesine adayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments