Rüyada kırık boynuz görmek

Rüyada kırık boynuz görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, iç sıkıntısına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada kırık boynuz gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek dünya malı edineceğine, patron koltuğunda oturacağına alamet eder.

Rüyada boynuzu kırık koyun görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık boynuz görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına inanılır.

Rüyada boynuz kesmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada boynuzu çıkmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments