Rüyada abdest alırken korkmak

Rüyada abdest alırken korkmak uykusuz geceler yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, sevdiklerini de koruyacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alırken korkmak gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada abdest alırken korkmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada abdest alırken kan görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alırken dua okumak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine inanılır.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest almayı görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet eder.

Rüyada kendini abdest alırken görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, ruhen rahatlığa erileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments